ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικά οδοντιατρείου - αγορές online
Call center: 2310 901 902

A.G. Dental Solutions - Οδοντιατρικά υλικά και είδη

Η A.G. Dental Solutions είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των οδοντιατρικών υλικών. O στόχος αυτός επετεύχθη μετά από εργασία, έρευνα και αξιολογήσεις που εκπόνησαν τα στελέχη της, προκειμένου η εταιρεία να διαθέτει στους πελάτες της ΑΣΦΑΛΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ προϊόντα ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ σε Οικονομικές - Ανταγωνιστικές τιμές.
 
Οι οικονομικές εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, δημιουργούν την ανάγκη παροχής πρωτίστως ποιοτικών και συγχρόνως οικονομικών ιατρικών υπηρεσιών. Σε αυτό το ζητούμενο έρχεται να απαντήσει, δυναμικά η A.G. Dental Solutions, με συνεργασίες που έχουν τα χαρακτηριστικά του καινοτόμου, του σύγχρονου, του ποιοτικού, χωρίς τις αγκυλώσεις των ¨κατεστημένων¨, με ανοιχτό μυαλό και πάντα υπό την προϋπόθεση των εξαντλητικών κλινικών δοκιμών και εγκρίσεων Ελλήνων και ξένων επιστημονικών συμβούλων - οδοντιάτρων.
 
Η αρχή ήταν δύσκολη, όπως όλες άλλωστε, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε πλέον εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες, καλύπτοντας σχεδόν το σύνολο των αναγκών τους σε υλικά, βοηθητικά, χειρολαβές, εργαλεία και άλλα πολλά προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.
 
Πελατοκεντρική φιλοσοφία και σχέση αμοιβαιότητας, με εσάς τους Οδοντιάτρους, είναι η αρχή μας, την οποία κάνουμε πράξη καθημερινά, είτε με την διαρκή ενημέρωση μας σε κάθε σας ερώτηση, είτε ακόμα και αντικαθιστώντας οποιοδήποτε προϊόν που πιθανόν δεν σας ικανοποιεί, σεβόμενοι την άποψη σας χωρίς την παραμικρή σκέψη απώλειας κέρδους.

Η εταιρεία A.G. Dental Solutions δραστηριοποιείται σε 14 χώρες της Ευρώπης ως εξαγωγική εταιρεία, αντιπροσωπεύοντας διάφορους οίκους και φυσικά σε όλη την Ελληνική επικράτεια.  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας και η διανομή των προϊόντων γίνεται από την Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Δυστυχώς, αν και θα προτιμούσαμε την προσωπική επαφή δια μέσω των πωλητών μας και των συνεργατών μας, δεν καθίσταται δυνατόν να καλύψουμε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Κατανοώντας την παραπάνω αδυναμία μας, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε οι οδοντίατροι των περιοχών που δεν εξυπηρετούμε με τη παρουσία πωλητή να έχουν μια πιο άμεση ενημέρωση για τα υλικά μας. Εκτιμούμε πως με τη βοήθεια της παρούσας ιστοσελίδας,  θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε άμεσα είτε  παραγγέλλοντας τηλεφωνικώς, είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.


Φιλικά,

Κεσίδου Σοφία

AG DENTAL